Berit Piepgras // architect

Interview in het #MRDH magazine (Metropoolregio Rotterdam Den Haag)

#MRDH_nr5

#MRDH Magazine* wordt door de Metropoolregio Rotterdam Den Haag uitgegeven. Voor het tijdschrift nummer 5 werd ik onder het thema “Crisis en kansen” geïnterviewd voor een artikel over stadslandbouw en leegstand.
In het interview komen thema’s zoals guerilla gardening, “shareconomy” en sociaal-economische voordelen van stadslandbouw aan bod.

Lees hier online het tijdschrift en de artikel (p. 14-17).

Hier kun je het artikel “Groente uit de stad” downloaden.

*
“#MRDH Magazine
#MRDH Magazine is een magazine van en voor het economische, maatschappelijke en bestuurlijke netwerk van (de)centrale overheden, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Het Stadsgewest Haaglanden en de stadsregio Rotterdam faciliteren de realisatie van het magazine. De Kamer van Koophandel Den Haag is redactionele partner.”

“Septembernummer rond het thema ‘Crisis en kansen’
Het nieuwe nummer van #MRDH is op 18 september uitgereikt tijdens de Miljoenenontbijten in Den Haag en Rotterdam, georganiseerd door VNO-NCW West. De artikelen rond het thema ‘Crisis en kansen’ laten zien hoe ondernemers en bedrijven een positieve draai geven aan de crisis. Economisch slechte tijden leiden tot creatieve oplossingen.”

[van de website http://mrdh.nl/magazine]

Comments are closed.