Berit Piepgras // architect

Stroom Quickscan Stedenbouw 2011

De Quickscan Stedenbouw 2011, Stroom Den Haag, gaat over het eigen initiatief in de openbare ruimte.

Samen met Mathilde Peen (stedenbouwkundige), David Galjaard (fotograaf), Renato Jeuken (architect), Gosse de Kort (kunstenaar), François Lombarts (ontwerper publieke ruimte), Tim Terpstra (cultureel ondernemer en media-kunstenaar), Peter Zuiderwijk (grafisch ontwerper) en Francien van Westrenen (programmamaker architectuur, Stroom) ben ik op zoek gegaan naar verschillende voorbeelden van openbare ruimte dat door andere partijen dan alleen de gemeente Den Haag wordt geïnitieerd, beheert en gebruikt.
Architect en stedenbouwkundige Willemijn Lofvers was moderator.

Lees ons ongevraagd advies hier:
Stroom Quickscan Stedenbouw 2011 lowres

 

Comments are closed.