Berit Piepgras // architect

Rotterdam Station Stadion

Als lid van het team van Onderzoekslab #5, Rotterdam van Nederland wordt anders heb ik stedenbouwkundig onderzoek gedaan naar sociale factoren, tijd en netwerken in Rotterdam Zuid. Hieruit hebben we ontwerpmethodes en strategie├źn voor het gebied ontwikkeld en deze middels verschillende media gecommuniceerd. Opdrachtgever van dit project was dS+V Rotterdam.

De onzichtbare lagen in de ruimte zijn op verschillende manieren zichtbaar gemaakt en is er een communicatiespel en een toolbox ontwikkeld. Het spel kan informatie van verschillende stakeholders, die bij een te ontwikkelen gebied betrokken zijn, vergelijkbaar maken. Ook kunnen strategi├źn voor het gebied beter worden ontwikkeld.

 

 

Film over het project Rotterdam Station Stadion

 

De dynamische kaart

 

Het Toolboxspel


Comments are closed.